Gastenboek

Plaats een bericht »

<< vorige   1 2 3 4 5 6    volgende >>

 
Myrthe en baby Kate
Vier jaar geleden met onze zoon Nathan de hele babycursus gevolgd bij Babymassage Intens. Omdat wij de vorige keer zo genoten hadden, heb ik nu samen met onze pasgeboren dochter Kate een 'opfriscursus' babymassage gedaan. Het was weer erg leuk om te doen. Erg vertrouwd om met Sanne de technieken van de babymassage te doorlopen. Een echt geluksmomentje voor mama en dochter. Ik zal het iedereen aanraden om te doen. Myrthe de Koning
 
Jurgen, Nicole en Pip
We hebben een heerlijke middag gehad! Het voelde heel vertrouwd en ontspannen. Je hebt echt de tijd voor ons genomen en een pauze ingelast wanneer dit nodig was. We hebben er echt van genoten! Dankjewel!
 
Femke en Dion
Heerlijke middag gehad. Sanne neemt echt de tijd voor zowel ouders als kind. Een echte aanrader.
 
Sjoerd, Moniek en Filou
We hebben er van genoten met zín drietjes. Ons dochtertje genoot zichtbaar van de relaxte ochtendjes en viel soms zelfs in slaap. Sanne neemt er echt de tijd voor en past het tempo aan waar nodig. Erg fijn, lief en professioneel! Zeker doen!
 
Sanne en Merle
Wij hebben een introductieles cadeau gekregen met de babyshower. Een heel origineel cadeau! En wat was het een leuke en leerzame les. We hebben er van genoten!
 
Barry, Janneke & Sef
Lieve Sanne, Vandaag de laatste massage les gehad! Wat zullen wij dit gaan missen! Het waren altijd hele fijne, relaxte en leuke momenten, die we niet snel gaan vergeten! Wij hadden de eerste les kado gekregen en is echt een aanrader! Sanne bedankt voor je interesse in ons, je adviezen en de professionele uitleg! Groetjes van ons!
 
Familie Klop
We hebben een week terug de introductieles van de massage met onze zoon bij jullie gehad en wat was het fijn en leerzaam! Sanne legt alles heel rustig uit en neemt ook alle tijd voor al je vragen. Het is zeker een aanrader, want naast de massage is er ook tijd voor persoonlijke verhalen, we voelde ons meteen welkom! Erg leuk om eens gedaan te hebben en zeker om ons zoontje zo te zien genieten, vooral ook van de stem van Sanne ;-). Heel veel succes met Intens!! Hartelijke groeten, familie Klop
 
Krista
Sanne bedankt voor de leuke lessen babymassage! Ik vond het leuk om te doen en mijn dochter vond het heerlijk om zoveel lieve aandacht te krijgen. Je hebt ons met veel enthousiasme kunde en geduld fijne lessen gegeven. We gaan hier thuis zeker mee door! Vooral de spel massage vindt mijn dochter nu erg leuk.
 
Mariska
Vandaag ben ik samen met mijn dochtertje bij Sanne geweest voor de introductiecursus babymassage. Sanne is een rustig en prettig persoon en nam rustig de tijd om alles uit te leggen. We voelden ons allebei op ons gemak. Ook mijn dochtertje, nog maar zes weken oud, vond het fijn en interessant. Zeker een aanrader. Lekker om zo met je kleintje bezig te zijn. Ook dacht Sanne vanuit haar beroep ook goed mee over andere dingen waar ik vragen over had. Echt een meerwaarde.
 
Wendy, Martijn en Ravi
Hoi Sanne, heel erg bedankt voor de leuke lessen babymassage. Wij hebben er alle drie erg van genoten. We vonden het o.a. heel fijn dat Ravi het tempo mocht bepalen en we soms dus even stopten om te spelen of te drinken. Lief dat we uiteindelijk ook nog een keer extra mochten komen voor de laatste onderdelen van de cursus. Wij masseren en spelen hier nog even door, vooral de gezichtsmassage en de benen/billen blijven favoriet voor Ravi. En voor ons ook wel fijn dat we die gewoon even tussendoor kunnen doen, zonder enige voorbereiding. Groetjes van Wendy en Martijn en een knuffel van Ravi
<< vorige   1 2 3 4 5 6    volgende >>
Leuk om cadeau te geven