Cursus

Gedurende 4 individuele lessen van circa 1,5 uur leer je stap voor stap de Shantala babymassage technieken. Iedere keer behandelen we een ander aspect van de babymassage en herhalen we wat we de keer ervoor behandeld hebben. Er is er voor gekozen om de lessen individueel aan te bieden, zodat jij en je baby de volledige aandacht krijgen.
Iedere ouder/verzorger krijgt een handboek mee naar huis waarin de verschillende technieken staan beschreven en afgebeeld. Dit maakt het gemakkelijker om thuis te oefenen. Tevens staan er in dit handboek een aantal aanverwante onderwerpen die verrijkend en verrassend kunnen zijn.
Naast de verschillende massage technieken wordt er tijdens de cursus ook tijd besteed aan aanverwante onderwerpen, zoals: voorkeurshouding, buikkrampjes, motorische ontwikkeling, huilen en lichaamstaal. Ook is er tijdens iedere les voldoende tijd voor het inbrengen van eigen onderwerpen en het stellen van vragen.

De cursus vindt plaats bij jou thuis. Je hoeft dus niet met je kleintje op pad voor een les babymassage! In overleg wordt een tijdstip afgesproken welke specifiek voor je baby en jou het meest geschikt is.

Tijdens de introductieles leer je enkele technieken van de Shantala babymassage. Na het volgen van de introductieles heb je een betere indruk van babymassage en hoe jouw baby er op reageert. Natuurlijk is het mogelijk om na de introductieles nog 3 lessen bij te boeken, zodat je alsnog de volledige cursus volgt.
De volledige cursus bestaat uit 4 individuele lessen, waarbij je het handboek en een flesje massageolie krijgt.
 

Introductieles van ongeveer 1,5 uur á € 55,-
Volledige cursus (4 x 1,5 uur) á € 200,-
 
meld je hier aan

* Neem hiervoor contact met mij op. De reiskosten worden apart in rekening gebracht.
Leuk om cadeau te geven