Cursus

Gedurende 4 individuele lessen van circa 1,5 uur leer je stap voor stap de Shantala babymassage technieken. Iedere keer behandelen we een ander aspect van de babymassage en herhalen we wat we de keer ervoor behandeld hebben. Er is er voor gekozen om de lessen individueel aan te bieden, zodat jij en je baby de volledige aandacht krijgen.
Iedere ouder/verzorger krijgt een handboek mee naar huis waarin de verschillende technieken staan beschreven en afgebeeld. Dit maakt het gemakkelijker om thuis te oefenen. Tevens staan er in dit handboek een aantal aanverwante onderwerpen die verrijkend en verrassend kunnen zijn.
Naast de verschillende massage technieken wordt er tijdens de cursus ook tijd besteed aan aanverwante onderwerpen, zoals: voorkeurshouding, buikkrampjes, motorische ontwikkeling, huilen en lichaamstaal. Ook is er tijdens iedere les voldoende tijd voor het inbrengen van eigen onderwerpen en het stellen van vragen.

De cursus vindt plaats bij jou thuis. Je hoeft dus niet met je kleintje op pad voor een les babymassage! In overleg wordt een tijdstip afgesproken welke specifiek voor je baby en jou het meest geschikt is.

Tijdens de introductieles leer je enkele technieken van de Shantala babymassage. Na het volgen van de introductieles heb je een betere indruk van babymassage en hoe jouw baby er op reageert. Natuurlijk is het mogelijk om na de introductieles nog 3 lessen bij te boeken, zodat je alsnog de volledige cursus volgt.
De volledige cursus bestaat uit 4 individuele lessen, waarbij je het handboek en een flesje massageolie krijgt.
 
Introductieles van ongeveer 1,5 uur á € 55,-
Volledige cursus (4 x 1,5 uur) á € 200,-
 
meld je hier aan
 

 


Groepscursus


De cursus babymassage wordt nu ook in groepsverband aangeboden!
Op deze manier kun je ook met andere ouders en hun baby's kennismaken en samen leren hoe je je kleintje kunt masseren. Naast de Shantala babymassage technieken gaan we ook aan de slag met babyyoga en spelmassage. Kortom, genoeg waar jouw baby lekker van kan gaan genieten!
En dat allemaal voor een gereduceerd tarief van € 120 voor 3 lessen.
 
De cursus vindt plaats bij Verloskundig Centrum Bommelerwaard, De Virieusingel 8, in Zaltbommel.
Voor 2024 zijn de data nog niet bekend. Houd hiervoor deze pagina en de socials in de gaten.
De lessen duren ongeveer 1,5 uur. Alle geleerde technieken staan vermeld in het handboek dat je krijgt. Gebruik van benodigde materialen, zoals massageolie, maar ook koffie en thee, zijn inbegrepen.
 

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in!

Naam ouder/verzorger:
Naam baby:
Geboortedatum baby:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Woonplaats:
Eventuele opmerking:
 
Leuk om cadeau te geven