Gastenboek

Plaats een bericht »

1 2 3 4 5 6    volgende >>

 
Angelique en baby Caithlyn
Een cadeaubon van collega's ontvangen om bij Sanne de babymassage te doen. Het was een fijne en leuke ervaring. Caithlyn was erg bewegelijk en wou veel rond kijken maar zodra we een goede positie hebben gevonden voor haar heeft ze kunnen genieten van de massage. Sanne neemt lekker de tijd voor jou en de baby. Er werd naar de baby gekeken wat zij wil. Het was aangenaam en rustgevend. Echt een aanrader.
 
Rita, Anouk en baby Raf
Afgelopen zaterdag heb ik van Sanne de kneepjes van het vak geleerd. Raf vond het heerlijk! Ik vond het fijn dat Sanne je echt op je gemak stelt en mocht het echt niet hèt moment zijn voor je baby, dan mag je zelfs later terugkomen. Gelukkig was dit bij onze kleine man niet nodig! Mama, oma en baby Raf intens genoten van de massage! Echt een aanrader.
 
Han, Desirée en Casper
We hebben genoten van een hele fijne (1 op 1) workshop babymassage. Sanne neemt uitgebreid de tijd, is kundig en zet een vertrouwde ontspannen sfeer neer. De workshop wordt gegeven in een prettige ruimte. Wij zouden het aan iedereen aanbevelen!
 
Myrthe en baby Kate
Vier jaar geleden met onze zoon Nathan de hele babycursus gevolgd bij Babymassage Intens. Omdat wij de vorige keer zo genoten hadden, heb ik nu samen met onze pasgeboren dochter Kate een 'opfriscursus' babymassage gedaan. Het was weer erg leuk om te doen. Erg vertrouwd om met Sanne de technieken van de babymassage te doorlopen. Een echt geluksmomentje voor mama en dochter. Ik zal het iedereen aanraden om te doen. Myrthe de Koning
 
Jurgen, Nicole en Pip
We hebben een heerlijke middag gehad! Het voelde heel vertrouwd en ontspannen. Je hebt echt de tijd voor ons genomen en een pauze ingelast wanneer dit nodig was. We hebben er echt van genoten! Dankjewel!
 
Femke en Dion
Heerlijke middag gehad. Sanne neemt echt de tijd voor zowel ouders als kind. Een echte aanrader.
 
Sjoerd, Moniek en Filou
We hebben er van genoten met z’n drietjes. Ons dochtertje genoot zichtbaar van de relaxte ochtendjes en viel soms zelfs in slaap. Sanne neemt er echt de tijd voor en past het tempo aan waar nodig. Erg fijn, lief en professioneel! Zeker doen!
 
Sanne en Merle
Wij hebben een introductieles cadeau gekregen met de babyshower. Een heel origineel cadeau! En wat was het een leuke en leerzame les. We hebben er van genoten!
 
Barry, Janneke & Sef
Lieve Sanne, Vandaag de laatste massage les gehad! Wat zullen wij dit gaan missen! Het waren altijd hele fijne, relaxte en leuke momenten, die we niet snel gaan vergeten! Wij hadden de eerste les kado gekregen en is echt een aanrader! Sanne bedankt voor je interesse in ons, je adviezen en de professionele uitleg! Groetjes van ons!
 
Familie Klop
We hebben een week terug de introductieles van de massage met onze zoon bij jullie gehad en wat was het fijn en leerzaam! Sanne legt alles heel rustig uit en neemt ook alle tijd voor al je vragen. Het is zeker een aanrader, want naast de massage is er ook tijd voor persoonlijke verhalen, we voelde ons meteen welkom! Erg leuk om eens gedaan te hebben en zeker om ons zoontje zo te zien genieten, vooral ook van de stem van Sanne ;-). Heel veel succes met Intens!! Hartelijke groeten, familie Klop
1 2 3 4 5 6    volgende >>
Leuk om cadeau te geven